Ledige stillinger

Salgskonsulent til Nord-/Midtjylland

Er du en erfaren sælger der har lyst til at arbejde med innovative skønhedsprodukter med en bæredygtig agenda? Så er dig vi leder efter! Hos TMC Nordic distribuerer vi innovative, certificerede mærker af høj kvalitet. Vi er specialiseret i naturlig hudpleje med en bæredygtig dagsorden og eksklusive nichedufte.

Lære mer

Fordelene med
å jobbe hos TMC Nordic

Bli en del av et lidenskapelig og drevet team

Hvis du har en høy standard for det du og dine omgivelser trenger å levere, er dette stedet der du vil få respekt fra dine kolleger, og du vil bli en sentral spiller i et team med høy ytelse.

Prioritering av medarbeiderutvikling

Vi utvikler kontinuerlig nye verktøy som gjør at arbeidet ditt kan forbli interessant, og vi oppfordrer deg til å la din kunnskap og talent inspirere prosessen.

Karriere plan

Sammen lager vi en karriereplan for deg med muligheter til å utvikle nye kompetanser og skape resultater gjennom interne allianser og eksterne nettverk.

Et sted å vokse

TMC Nordic er et selskap med en størrelse som gjør det mulig for deg å ha en karriere innen salg, markedsføring, økonomi, logistikk, digital og BI eller ledelse.

Sterk kultur

Vi har en sterk kultur som består av kompetente, arbeidsomme, motiverende og positive mennesker som streber etter å levere den beste servicen i vår bransje.

Mangfold og inkludering.

Vi omfavner og feirer mangfold og ønsker alle kjønn, aldre, raser og etnisiteter velkommen. Arbeidsstyrken vår består av 8 forskjellige nasjonaliteter, 76 % kvinner, og vi har 60 % kvinner i det ledende teamet.

"Vi ser fram
til å møte deg!"
-TMC Nordic