Hvem vi er

TMC Nordic was founded in 2004 by Heidi Behrens and has since the beginning had a mission to delight consumers with high-quality, differentiated and innovative beauty products, helping them to look and feel the best way possible. Our headquarters, warehouse and training facilities are based in Søborg, Copenhagen in Denmark, and we have local sales offices in Sweden and Norway. In total, we are a team of 43 passionate and dedicated employees working with a strong strategic focus on digitization. We are an agile organization and our business model is characterized by the greatest successes being achieved through collaboration, proximity and transparency.

Inkludering og mangfold

Vi er stolte over å være et selskap der ansatte er i stand til å være seg selv og føle tilhørighet. Vi omfavner og feirer mangfold og ønsker alle kjønn, aldre, raser og etnisiteter velkommen.
Our workforce consists of 7 different nationalities, 76 % females and we have 60 % females in the executive leadership teamVåre merker er grunnlagt i 7 ulike land. Og vi er alltid på utkikk etter å ønske flere forskjellige talenter og merker velkommen.

Bærekraft og Grønne tiltak

Vi er forpliktet til å beskytte helsen til planeten vår for fremtidige generasjoner. Hver dag jobber vi med å redusere vår innvirkning på planeten ved å resirkulere, eliminere overdrevet avfall og redusere CO2 -utslippet.

Verdenshavenes dag 2021

For å støtte oppdraget om en renere planet og mindre plast i havet, samarbeider vi med Ren Clean Skincare og Det danske samfunnet for naturvern. På Verdenshavsdagen i juni 2021 dro vi på et opprydningsoppdrag sammen for å samle søppel fra kanalene i København. Et oppdrag støttet av flere av våre forhandlere og influencer -samarbeid, som var så vellykket at vi har bestemt oss for å gjøre det til en årlig tradisjon.

CO2 reduksjon

I 2021 er vi 1 av 6 selskaper i Gladsaxe som deltar i et pilotprosjekt om bærekraftige logistikkløsninger for å redusere våre CO2 -utslipp, ved å organisere gods- og godstransport bedre. Greenway Logistics har utviklet et verktøy som kan beregne CO2 -utslipp i alle ledd i selskapets transportkjede som vi og 5 andre lokale selskaper skal teste. Vi gleder oss veldig til å se resultatene og inspirerer flere selskaper til å unngå transportavfall i hele verdikjeden. Stolt over å være en del av en kommune som tar ledelsen!

Miljø

Hos TMC Nordic er bærekraften vår kjerne. Vi gjør en innsats for å bekjempe avfallsforurensning, klimaendringer og avskoging.

Sosialt

Vi streber etter å tilby de beste arbeidsforholdene for våre ansatte og et arbeidsmiljø som er trygt, mangfoldig og inkluderende.

Styresett

Vi er ikke tilknyttet noen politiske partier og er imot enhver form for bestikkelse, korrupsjon og lobbyvirksomhet.

Styret

Board member:
Konrad A. Kierklo
Board member:
Pernille Thorslund
Board member:
Tina Raasteen
CEO:
Heidi Behrens
Board member:
Jens Wittrup Willumsen