Velkommen til en verden av skjønnhet

Vi distribuerer prestisje-kosmetikk i Norden, men vi er mer enn bare en distributør. Vi er eksperter på merkevarebygging, markedsføring og salg av både kjente og store skjønnhetsmerker, samt kommende merker med stort potensial i de nordiske landene.

Bli en forhandlerMerkesamarbeid

Oversikt over TMC Nordic

500+

butikker

900000

produkter som når forbrukere / år

24

prestisjemerker

Våre merker

We are proud to distribute some of the most innovative, high-quality and certified brands available. We are specialized in organic and natural skincare brands with a sustainable agenda, high performing, scientific doctor brands and high-end niche fragrances.

Filter

La oss få folk til å snakke om merkevaren din.

Vi samarbeider med de største og mest fremtredende forhandlerne i Norden.

Vi er stolte over å kunne samarbeide med de beste nordiske forhandlerne og ekspertene på å selge prestisjefylte skjønnhetsprodukter både online og offline. Gjennom dem, når nesten 1 million av produktene våre forbrukere hvert år.

About TMC NORDIC

Vi er en digital-ledet nordisk skjønnhetsdistributør som har som formål å tilby forbrukere bærekraftige skjønnhetsprodukter og hårpleie basert på naturlige ingredienser og eksklusive nisjedufter. Vi har samlet et utvalg av de mest innovative og kvalitetsrike produktene som er tilgjengelige på de internasjonale markedene. Som distributør og partner tilbyr vi sterke konsepter og strategisk forretningsutvikling. Det er vår ambisjon å øke merkevarens egenkapital og levere den beste servicen i bransjen for å sikre bærekraftig vekst og levetid for merkene i vår portefølje.

"Det hele starter med vår forbrukerorienterte tankegang. Vi leverer på høyeste nivå basert på data, innsikt og erfaring, med en sofistikert digital plattform som skaper grunnlaget for våre dyktige ansatte til å ta de riktige avgjørelsene i et komplekst marked. ”

- Heidi P. BehrensCEO & Owner
Lære mer

Hos TMC Nordic tilbyr vi et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø der ansatte kan være seg selv, og alle kan føle seg hjemme. Vi jobber på tvers av forskjellige land, kjønn, generasjoner, kulturer, seksuell orientering, regioner, funksjonshemninger og perspektiver. Vi tror at å sikre representasjon av mangfoldige talenter bringer fram forskjellige synspunkter og utsikter til arbeidet vårt. Vi fokuserer også på mangfoldige talenter og kjønnsmangfold i ledelsen og styret.

Lære mer

Vi er forpliktet til å beskytte helsen til planeten vår for fremtidige generasjoner. I 2021 er vi 1 av 6 selskaper i Gladsaxe som deltar i et pilotprosjekt om bærekraftige logistiske løsninger for å redusere våre CO2 -utslipp. Vi er stolte over å være en del av dette fellesskapet som tar ledelsen!

Lære mer