Din partner for distribusjon i Norden.

Vi jobber med merker som kan bringe relevante, kvalitative, unike og innovative produkter til markedet. Vårt mål er å hjelpe den nordiske forbrukeren til å se så bra ut som mulig. Vi er eksperter på merkevarebygging, markedsføring og salg av både store skjønnhetsmerker, så vel som kommende, merker som vi ser har et sterkt potensial i de nordiske landene.

Kontakt oss!

Målet vårt er å øke merkevarens egenkapital. Vi bygger en lokal relevant Go-To-Markeds-strategi basert på data og innsikt kombinert med vår kunnskap og solide erfaring. Åpenheten i netthandel og i de åpne markedene krever disiplinert gjennomføring av merkevarestrategien. Vår styrke er vår inngående kunnskap om den nordiske forbruker- og markedsdynamikken.

Vi forstår hvordan vi kan dyrke en sterk internasjonal merkeidentitet gjennom presis kommunikasjon, målrettede markedsføringsinitiativer og støtte fra sosiale medier. I dag er salg, service og kommunikasjon både digitalt og analogt og bør utvikles og utføres i synergi. Vi samarbeider med de største og mest fremtredende forhandlerne i Norden som er eksperter på å selge prestisjefylte skjønnhetsprodukter både online og offline. Gjennom dem når nesten 1 million av produktene våre forbrukere hvert år.

Vi samarbeider med de største og mest fremtredende forhandlerne i Norden.

Vi er stolte over å kunne samarbeide med de beste nordiske forhandlerne og ekspertene på å selge prestisjefylte skjønnhetsprodukter både online og offline. Gjennom dem, når nesten 1 million av produktene våre forbrukere hvert år.

Ende-til-ende distribusjon

Vi har lagerfasiliteter klare til å håndtere forsyningskjeden din i Norden. Vårt eget lager er perfekt plassert og forbundet for å nå alle nordiske forhandlere. Vi kontrollerer hele prosessen i verdikjeden fra produktlager til lagerstyring, priser, levering, prognoser, innkjøp, budsjettering, markedsføring og mer.

We make beauty business.

We distribute prestige cosmetics in Nordic. But we are more than just a distributor. We are experts in branding, market and selling both wellknown mature and major beauty brands, as well as upcoming, disruptive brands with strong potential in the Nordic countries

Bli en forhandlerBecome a suplier