REN Clean Skincare

Som pionerer innen ren hudpleie fokuserer REN på tre viktige elementer:
1. Det beste fra naturen. Kun det beste i plante- og mineraleravledete bioaktiver, for hudpleieprodukter som virker. Yteevne.
2. Ingen ubehageligheter. Det brukes ingen parabener, sulfater, mineraloljer eller råoljer. Ingen syntetiske farger eller dufter. Renhet.
3. Sensorisk. Deilige strukturer å bruke. Dufter du elske, produkter du vil nyte å bruke og resultater du ikke vil være foruten. Velvære.

REN har helt siden starten utfordret det som kalles vanlig hudpleie. Fra merkevarens lansering i Øst-London i 2000, har REN vært banebrytende innen ren hudpleie: smartere hudpleie som leverer høy yteevne, synlige resultater og alltid har vært på hudens side. Omhyggelig med å unngå giftige ingredienser som irriterer huden. Ved nettopp å inkludere riktig mengde naturlig avledet hi-tech bioaktiver som hjelper huden med å hjelpe seg selv. Leverer produkter som er deilige og behagelige å bruke til attraktive priser og som er resirkulerbare, fordi REN er oppriktig opptatt av å finne nye måter merkevaren konstant kan forbedre sin innvirkning på verdenen vi alle lever i.

TMC Nordic representerer REN CLEAN SKINCARE bare i Danmark og Sverige.

Verdenshavenes dag

Null Avfall

Online pressearrangement