Histoires de Parfums

Et olfaktorisk bibliotek som forteller historier om kjente mennesker, mytiske år, dikt og musikk. Kolleksjonen, skapt av Gérald Ghislain, styres av ingen andre regler enn inspirasjon. Med sin livlige fantasi har Gerald Ghislain valgt å bringe historiene sine til liv i parfyme, et følsomt og sensuelt medium. Histoires de Parfums frigir sine dufter i en Deluxe-utgave som leses på huden

Duftuniverset til Histoires de Parfums viderefører den franske parfymetradisjonen, som er kjennetegnet av luksus og kreativitet. Histoires de Parfums byr på velduftende romaner, musikalske vers og dikt. I samlingen kan du møte ekstraordinære karakterer, oppdage de mest utsøkte materialene i parfymeverdenen, glede deg over poesi fra både Orienten og Vesten, møte sublime divaer ... Med dette parfymebiblioteket ønsket Gerald Ghislain å fremkalle historier gjennom duft, på samme måte som det skrevne ord fremkaller følelser.

Forfatteren Gérald Ghislain grunnla Histoires de Parfums i 2000 og skapte en samling av sjeldne og delikate parfymer: Disse parfymene er, som han selv, fulle av temperament og veldig romantiske! Gérald nytolker de klassiske olfaktive familiene ved å inkludere en uventet komponent, og skaper derved en original og overraskende kolleksjon. Duftene har et langt spor med tette noter og er ekstremt sensuell.

TMC Nordic representerer Histoires de Parfums i Danmark, Sverige, og Norge.