AHAVA

AHAVA inkorporerer kraftfulle, foryngende Dødehavs-mineraler i hud- og kroppspleieproduktene sine. Dødehavets gjørme er rik på magnesium, kalsium, kalium og jernmineraler som bidrar til å fremme sunn og smidig hud. Som resultat av flere års forskning skapte AHAVA varemerket OSMOTER. OSMOTER-blandingen av naturlige mineraler er inkludert i alle AHAVA-produkter, den benytter osmoseprosessen til å gjenopprette fuktighet i hudens ytterste lag. Som spamerke er AHAVA blitt verdensberømt for sine unike og helbredende spabehandlinger, som hjelper mennesker som lider av eksem, atopisk dermatitt og seborrhea.

AHAVA ble grunnlagt i 1988, da spa-tekniker Ziva Gilad oppdaget at noen av Dødehavets besøkende samlet gjørme fra vannet og la den i poser for å ta den med hjem, slik at de kunne fortsette å dra nytte av gjørmens helbredende krefter. Samme år begynte selskapet å selge body scrubs fylt med mineraler fra Dødehavet, fra en enkel stand, og AHAVA, som betyr kjærlighet på hebraisk, ble grunnlagt.

Alle AHAVAs produkter er laget uten parabener, parafin eller andre syntetiske stoffer, produktene for kvinner og menn er egnet for alle hudtyper og hudproblemer.

TMC Nordic representerer AHAVA bare i Danmark.